Wie ben ik?

Ik ben Krista Wigbout en mijn bedrijf heet Stairk. Stairk is een anagram van mijn voornaam: ik sta stevig in mijn schoenen en ben sterk in wat ik doe!

Als nuchtere Noord-Hollandse ben ik in 2005 in Rotterdam neergestreken. Na het afronden van het gymnasium en een studie Vrijetijdskunde, kwam ik vanuit mijn baan als Office Manager in aanraking met het financiële vakgebied. En dat wekte mijn interesse!

Ik rondde met succes de opleidingen PDB (Boekhouden) en PDL (Loonadministratie) af en heb Stairk in januari 2010 opgericht om meerdere bedrijven tegelijk te kunnen ondersteunen. Die afwisseling geeft me energie!

Ik hou van orde en regelmaat en vind het leuk om dit voor anderen te realiseren, zodat zij weer kunnen doen waar zij goed in zijn.

Welke werkzaamheden kan ik van jou overnemen?